OB18225

Skladem

Nový produkt

10ks CDC GRIP jednorázové nitrilové rukavice L

Před

61 Kč S DPH



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

10ks CDC GRIP jednorázové nitrilové rukavice L

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Praktické 10 kusové balení rukavic BRELA PRO CARE CDC GRIP velikost L

BRELA PRO CARE CDC GRIP jsou černé jednorázové nitrilové rukavice, které se dodávají v kompaktním balení po 10 kusech. Uzavíratelný sáček na suchý zip chrání rukavice před nečistotami a zajišťuje hygienické uskladnění.

Praktické a hygienické uskladnění

Balení je kompaktní a snadno přenosné, ideální pro pracovníky, kteří potřebují mít rukavice neustále po ruce. Uzavírání na zip zaručuje, že rukavice jsou vždy chráněny a připraveny k okamžitému použití.

Ekonomická a praktická volba

10 kusové balení umožňuje efektivní řízení spotřeby rukavic a předchází plýtvání. Jedná se o ekonomickou volbu pro firmy, které dbají na optimalizaci nákladů a zajištění hygieny při práci.

Špičkový výkon a ochrana v náročných podmínkách

Rukavice jsou vybaveny diamantovou strukturou, která zajišťuje pevný úchop i v mokrém, olejovém nebo chemicky náročném prostředí. Díky 100% nitrilovému materiálu chrání před chemikáliemi, plísněmi a jinými kontaminanty.

Certifikovaná bezpečnost

BRELA PRO CARE CDC GRIP rukavice velikost L splňují všechny evropské normy a certifikace. Jsou ideální pro průmyslová prostředí, kde je nutná maximální ochrana a spolehlivost.

Všestranné využití

Tyto rukavice najdou uplatnění v automobilovém průmyslu, chemických výrobách i úklidových službách. Poskytují ochranu, pohodlí a flexibilitu při práci.

Objednejte si rukavice BRELA PRO CARE CDC GRIP ještě dnes a zajistěte si spolehlivou ochranu rukou ve všech náročných pracovních podmínkách.

Váha100 g
Rozměry15,5cm x 31,5cm x 1cm

30 Další produkty ve stejné kategorii

Menu

Novinky

Nejprodávanější produkty

Štítky

Prohlédnuté produkty